La pandèmia va obligar la cancel·lació de tot el cartell musical previst i es va haver d’adaptar amb una programació basada en el cinema documental i les actuacions musicals de petit format. Això no ha fet que prop de 200 persones participessin del Riubombori Alternatiu celebrat al Museu de la Vida Rural aquest dissabte.

Sense perdre la seva essència activista i d’apropament cultural, el Riubombori Alternatiu va programar dos documentals d’avantguarda i música en directe. Amb un espai molt obert com és el Museu de la Vida Rural, els assistents van poder gaudir de música en directe i també de menjar i beure.

El president de La Cultural Jordi Francolí, Jaume Ballesté, ha explicat a l’EFMR que tot i l’adaptació del festival a causa de la pandèmia el resultat ha estat del tot esperat “ens hem adaptat molt bé a la situació i estem molt contents amb el resultat”.

ÀUDIO: Jaume Ballesté, president de La Cultural Jordi Francolí, valora l’edició d’enguany.

ÀUDIO: Ballesté respon a la resposta d’esgotar les entrades tres dies abans del festival

IMATGES DEL RIUBOMBORI ALTERNATIU