El càmping Montblanc Park ha desmentit que hi hagi cap cas de Covid-19 entre els seus usuaris. Així ho ha confirmat a Ràdio Montblanc el seu director, Wallid Hanini, després de rebre trucades de gent de Montblanc preguntant sobre aquest rumor que s’havia estès pel municipi.

El càmping va obrir les seves instal·lacions el 19 de juny i ara mateix es troba al 30% de la seva capacitat, unes xifres poc habituals ja que normalment en aquestes dates el càmping està ple. Hanini explica que “el fet de que hi hagi menys gent fa que ho poguem controlat tot molt millor, i podem assegurar que no hi ha cap cas de coronavirus”.

ÀUDIO: Wallid Hanini, director del càmping Montblanc Park, en declaracions a Ràdio Montblanc

Ràdio Montblanc també ho ha consultat amb el centre de salut de Montblanc, que també ha desmentit que s’hagi registrat algun cas de Covid-19 entre els usuaris del càmping. L’Ajuntament de Montblanc, al seu torn, ha demanat no difondre falsos rumors en un cas tant sensible com aquest.