El Club Atlètic Montblanc ha recaptat 1.611 euros per Càritas Montblanc a través de la pujada virtual a Sant Joan, que van organitzar després d’haver de suspendre la tradicional caminada i pujada a l’ermita del 24 de juny.

En total 125 persones es van inscriure a la cursa i van col·laborar en la recollida de diners que es donaran a Càritas per ajudar a fer front les necessitats d’ajuda que s’han vist incrementades amb la COVID 19. La participació, segons els organitzadors, ha superat les seves expectatives, ja que a banda de gent de Montblanc també s’han inscrit participats de Barcelona, Solivella, Vimbodí, Valls, Vallmoll, la Guàrdia i fins i tot d’Elche.

Recordar que aquest any en la pujada virtual a l’ermita de Sant Joan, cada participant podia fer l’activitat que volia, on volia i quan volia, ja que el més important era l’aspecte solidari. Durant el dia 24 de juny, molts dels inscrits van anar penjant les seves fotos amb els dorsals, a les xarxes socials del club, cosa que va fer més participativa la pujada i va donar un toc de color, en una pujada del tot diferent.

El Club Atlètic Montblanc vol agrair a totes les persones que s’han inscrit i han col·laborat a poder fer una pujada que, a més de virtual, ha estat molt solidària.