La llar d’infants municipal de l’Espluga tancarà aquest mes de juliol per fer-hi reformes. L’equip de govern en l’últim ple municipal va explicar que després de 25 anys la llar es reformarà i es preparar per l’inici d’un nou curs que serà complicat per la situació generada per la Covid-19.

El grup municipal de Junts per l’Espluga va posar en dubte que aquest any sigui la millor opció. A més a més, també van plantejar que es podria buscar un espai alternatiu i parlar-ho amb les famílies. El govern defensa que ara és el millor moment per fer un rentat de cara a l’equipament, tenint en compte que només hi havia dos infants inscrits.

ÀUDIO: Anna Garcia, regidora d’Educació de l’Espluga, explica la situació de la llar

Unes millores aplaudides per part de les treballadores de la llar que, per cert, també dedicaran les pròximes setmanes a adequar l’espai. El pressupost d’enguany té uns 20.000 euros per al manteniment i compra de nou mobiliari. 

ÀUDIO: Jordi Torre, cap de l’oposició, posa en dubte que sigui la millor solució

ÀUDIO: Garcia respon a les preguntes de l’oposició

Llar d’infants municipal de l’Espluga (Imatge: Gerard Bosch)

2 COMENTARIS

 1. Per alusions. Com a Directora de l’escola Vedriuna de l’Espluga només volia aclarir un a cosa. No és cert que la Lar Vedrina no obris el mes de Juny. Després de dues reunions virtuals amb les famílies van ser elles que van decidir no portar els seus fills/es. Però a mesura que van passar els dies van assistir 3 alumnes. Al mes de Juliol obrim la Llar com cada any.
  Cap.Llar d’infants és mereix que se l’anomeni ‘aparcanens”, fa molt mal aquesta paraula.
  Gràcies!

 2. Com a familia afectada pel tancament de la llar, vull dir que em sembla molt b que millorin els espais de cara a l’any vinent i ho aplaudeixo, dit això…

  Mostrar el meu enuig i disconformitat per com s’ha fet tot plegat, des de la llar ens han intentat posar la por amb protocols i normatives per aixo s’entén que poques famílies decidicin portar els seus infants. No costava res fer un pas endavant i comunicar-nos que tot i els protocols farien tot el possible perque els infants estiguessin el millor possible.
  COM A ESTAT EN EL NOSTRE CAS!!.
  Per altra part comunicar que al juliol eren 5 I No 2 les famílies que havien decidit portar els seus infants i els han tancat la porta als morros!!

  I per últim crec que encara son a temps d’esmenar-ho i si no ja es per poca voluntat ja que la direcció del centre amb un TANQUEM a 22 de Juny s’han quedat tan amples, sense buscar n’hi oferir alternatives, però la gestió es municipal i crec que es qui ha de possar solucions.
  Gràcies per la vostra atenció!!

Comments are closed.