L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí preveu obrir la piscina municipal durant la setmana vinent, així ho va explicar la regidora de Ciutadania, Aida Morgades, durant el Ple Municipal d’aquest dijous.

L’endarreriment de l’obertura de la piscina ve donat perquè s’està acabant el procés de contractació del personal de la piscina, socorristes, taquillers i persona de manteniment. La regidora va explicar que a causa de la Covid-19 s’ha endarrerit tot el procés de contractació, ja que no es va publicar de manera urgent.

Tot i això, la piscina municipal de l’Espluga de Francolí ja està a punt per obrir segons va informar el regidor de Serveis Municipals, Xavier Rosell, que va destacar que durant aquestes últimes setmanes la brigada municipal ha estat treballant per deixar-la a punt amb l’adequació de la piscina i tots els treballs pel tractament de les aigües. Ara només falten unes proves que determinaran si tot està correcte.