L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí a través de la regidoria d’Ensenyament ha preparat un Casal d’Estiu per a nens i nenes de 3 a 6 anys, un casal organitzat per l’empresa Fem Salut Montblanc, amb la voluntat de donar una resposta pública, completa i integral en el camp del lleure en els períodes d’estiu a tots els nens i nenes de l’Espluga.

Després que el Casal d’Estiu d’enguany organitzat per l’empresa Drac Actiu només oferís la possibilitat que hi anessin els nens i nenes de 6 a 12 anys, l’Ajuntament s’ha vist obligat a redissenyar un altre casal d’estiu, aquest cop pels més menuts de 3 a 6 anys.

El casal d’estiu ha estat impulsat per l’AMPA de l’Escola Martí Poch conjuntament amb l’Ajuntament. El casal inclou tota mena de treballs manuals, activitats, esports i sobretot se centrarà amb els hàbits saludables de les nenes i nens. Se celebrarà a les instal·lacions de l’Escola Martí Poch. El període d’inscripció és fins al 28 de juny i s’ha de fer al telèfon 636 896 390.

El Casal d’Estiu compleix els protocols específics corresponents a Colònies, Casals d’estiu, Acampades (amb rutes i camps de treball) i activitats esportives aprovades pel PROCICAT, el pla territorial de Protecció Civil que analitza com s’han de desenvolupar totes les activitats, respectant les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries.