L’Ajuntament de l’Espluga ha iniciat les obres de reposició de 300 metres lineals d’una de les canonades principals que abasteix el municipi d’aigua potable.

Aquesta actuació, que ha començat fa dues setmanes, permetrà substituir la canonada actual per una de nova i evitar així les avaries que es produïen en aquest tram de la xarxa d’aigua. En el moment que van decidir canviar-la hi havia fins a 5 fuites d’aigua.

Les obres de substitució permetran substituir la canonada actual per una de més “qualitat”, segons explicava el regidor de Serveis Municipals, Xavier Rossell. Les obres no tindran una afectació directa als usuaris de l’Espluga, ja que els treballs s’estan realitzant paral·lelament.

L’Espluga ha tingut moltes fuites d’aigua en els darrers anys, Rosell explicava que “hem tingut una barbaritat de fuites, hi ha molts trams de canonades que es trenquen, són canonades que fa molts anys que estan instal·lades i els materials no aguanten”.

ÀUDIO: Xavier Rosell, regidor de Serveis Municipals, explica la quantitat de fuites que hi ha

L’Ajuntament de l’Espluga preveu realitzar més intervencions durant els pròxims mesos. La pròxima actuació important serà la reposició de 200 metres de canonada al camí que va a Sant Bernat.

ÀUDIO: El regidor de Serveis Municipals argumenta que hi haurà més actuacions