Acció simbòlica a l’Espluga de Francolí en favor de la igualtat de les persones lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersex · Commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGBTI el proper 28 de juny.

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha pintat aquest divendres al vespre franges multicolor en tres cèntrics passos de vianants del municipi com acció simbòlica en favor del col·lectiu LGBTI (persones lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersex). Diverses persones han acompanyat a l’Ajuntament en la pintada dels diversos passos de vianants.

Els tres passos de vianants estan situats al final del Lluís Carulla, abans de la glorieta del Casal, en l’encreuament del Passeig Cañellas i el Carrer Mossèn Ramon Muntanyola i a la cruïlla de la travessera de Poblet i els carrers Torrers Jordi i Carrer Nou.

L’Ajuntament de l’Espluga mostrarà també el seu rebuig a la sentència del Tribunal Suprem el dia del ple municipal, dijous 25 de juny, presentant una moció. El text d’aquesta moció ha estat redactat pel Consell Nacional LGBTI i el mateix Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha demanat a la xarxa SAI de Catalunya que es presenti als plens de tots els ajuntaments.

GALERIA D’IMATGES DE PEP MORATÓ