A causa de la incertesa i al canvi constant de la normativa sanitària, el Casal de l’Espluga de Francolí s’ha vist obligat a donar per acabades totes les activitats. A part, els alumnes que havien preparat alguna actuació per a celebrar el final de curs, també han vist com aquestes iniciatives no es podien celebrar.

És el cas, per exemple, de l’Escola de teatre amb l’Ester Majós al capdavant, que havia preparat una funció on es representaven diversos esquetxos d’obres de teatre.

11è Festival de l’Escola de Dansa de l’Espluga

El 21 de juny s’havia de celebrar l’11è Festival de l’Escola de Dansa de l’Espluga, en aquest ocasió, la directora Jèssica Estadella, està treballant per poder oferir un festival virtual que s’emetrà pel canal de YouTube del Casal, el mateix dia 21 de juny a les 6 de la tarda.

Les dues úniques activitats que han continuat dins una relativa normalitat, han estat el Certamen Literari i l’edició del Francolí, que només es va veure afectada el mes de març, on va sortir virtualment i es va posar a l’abast de tothom.

El Casal espera reprendre les activitats el pròxim mes de setembre dins la nova normalitat que anirà marcada per les institucions sanitàries.