El festival Essències, que enguany arriba a la seva cinquena edició, ha confirmat que se celebrarà aquest estiu a Montblanc. Després dels mesos d’incertes i de cancel·lació de molts festivals arreu del país, l’organització ha decidit tirar endavant amb l’Essències.

Encara no s’han donat els detalls de les dates, però serà aquest estiu a Montblanc. De fet, es confirmaran el proper dilluns 22 de juny, quan també s’anunciarà el cartell de l’edició d’enguany i els horaris. En un comunicat, l’organització del festival ha assegurat que “seguim endavant amb totes les precaucions i mesures de seguretat necessàries”. Asseguren que “complint estrictament amb els paràmetres de seguretat, aconseguirem capgirar aquesta situació i fer el festival més econòmicament arriscat i solidari de tots els que hem viscut”.

El festival Essències farà la seva cinquena edició aquest estiu a Montblanc, i també una edició de presentació a Maó i, com a novetat, també a Barcelona.