Vimbodí i Poblet serà el primer municipi de la Conca de Barberà a obrir les seves piscines municipals per atendre les demandes dels veïns per afrontar aquest estiu especial. L’Ajuntament ha decidit oferir aquest servei com cada any i ho farà amb l’horari habitual.

Els vimbodinencs seran els primers de la comarca en gaudir dels banys estivals a partir d’aquest diumenge que ve, dia 21 de juny, amb totes les garanties de seguretat i higiene exigides. Enguany no hi haurà abonaments i el preu de l’entrada a la piscina serà el mateix que els altres anys. Les entrades tindran un temps limitat per tal que hi pugui entrar més gent durant el dia.

Les mesures que s’han adoptat han estat limitar-ne l’aforament, netejar-ne de manera exhaustiva tots els materials i superfícies i establir-hi distàncies mínimes obligatòries entre usuaris amb diverses zones per la gespa. Les dutxes per entrar a la piscina no es podran fer servir, tampoc els vestidors.

Des de la primera setmana de juny, la zona de bar i terrasses de Vimbodí i Poblet també obre a la tarda i nits durant tota la setmana pels clients.