L’Escola Municipal de Música de l’Espluga (EMME) ofereix la possibilitat de que les mares i els pares amb fills i filles d’1 a 3 anys puguin fer classes de música per nadons per tal de crear un vincle emocional i afectiu que continuarà en la vida quotidiana, constituint així un element enriquidor en la relació amb el nadó. L’EMME ja havia posat en marxa classes per nadons en curos anteriors però el darrer curs no s’havien fet i ara es vol reprendre aquesta modalitat.

Aquestes classes tenen com a objectiu central, per una banda, obrir vies de comunicació per als pares i mares amb els seus nadons a través d’experiències musicals (complementaran i potenciaran les ja existents) i per altra banda, iniciar al nadó en el món de la música mitjançant cançons, jocs de ritmes i moviment i moltes audicions de obres musicals de diferents tipus i cultures.

Les sessions seran de 50 minuts i el preu és de 45 euros mensuals. L’ horari de la classe serà els dimarts de 17:10h a 18h. Per tal de fer la matrícula, s’ha d’accedir a aquest enllaç. La data límit per fer la matrícula és el dilluns 22 de juny. Per qualsevol dubte us podeu adreçar a emmespluga@gmail.com