L’Ajuntament de Montblanc obrirà la piscina municipal el pròxim 24 de juny, el dia de Sant Joan. La instal·lació obrirà com cada estiu, però en aquesta ocasió amb unes mesures de seguretat i higiene molt més estrictes, seguint totes les recomanacions i la normativa vigent, que garanteixi el control de la Covid-19.

Per garantir la seguretat i la higiene de les instal·lacions, el personal de manteniment de la piscina farà un seguiment molt més exhaustiu de la neteja i higiene de tots els espais. Per exemple, es tindrà especial cura en comprovar el funcionament constant del sistema de circulació de l’aigua dels vasos a les piscines, així com fer un control permanent de la presència de desinfectant en l’aigua de bany amb una concentració no menor de 0,5 ppm de clor lliure.

Per seguir la normativa, la piscina obrirà però no es podran utilitzar espais comuns com els vestidors, que estaran tancats. Hi haurà gel hidroalcohòlic a l’entrada per desinfectar les mans i s’haurà de garantir la separació entre banyistes a la gespa i també dintre de l’aigua. No es podrà caminar descalç per les instal·lacions de la piscina i es prendrà la temperatura dels usuaris en entrar. A més, hi haurà un aforament limitat segons la normativa vigent, per garantir el distanciament de seguretat entre els usuaris i usuàries de la piscina. La piscina obrirà de dilluns a diumenge de 11 a 19h.

El primer dia d’obertura, com ja és tradicional, l’entrada a la piscina serà gratuïta, tot i que també s’haurà de complir amb l’aforament limitat que garanteixi la seguretat dels banyistes.

Activitats per adults a la piscina

Amb l’obertura de la piscina arriben també algunes de les activitats clàssiques de l’estiu: la natació per adults i l’aquagym. Les classes es faran del 29 de juny al 31 de juliol. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer fins al pròxim 26 de juny al pavelló municipal, de
dilluns a divendres de 9 a 12h i els dilluns i dimecres de 17 a 19h. El pagament es farà amb targeta de crèdit.

L’aquagym es farà els dimarts i dijous de 19 a 20h i anirà a càrrec de Marc Morató, mentre que la natació per adults es farà els dimecres i divendres de 19 a 20h i anirà a càrrec d’Erika Soriano. El preu és de 9 euros per setmana i es tirarà endavant si hi ha un mínim de vuit inscrits.