El Reial Monestir de Santa Maria de Poblet s’està preparant, per reobrir les portes dilluns 22 de juny, després de més tres mesos de tancament forçat a causa de la Covid-19.

Ho faran seguint les noves mesures de seguretat que marquen les autoritats sanitàries com l’ús obligatori de la mascareta per entrar, la distància de seguretat o el gel hidroalcohòlic, entre d’altres. Les visites es realitzaran sense guia i mantenint la distància 1,5 m amb la resta de visitants.

El monestir obrirà d’onze a dotze i mitja i de dos quarts de quatre a cinc de dilluns a dijous, dissabte i diumenge al matí. El preu de l’entrada serà de 8 € i 6 € l’entrada reduïda (persones a partir de seixanta-cinc anys, Carnet Jove, Carnet d’Estudiant, nens/es a partir de set anys, Famílies Nombroses, Persones a l’Atur i amb el Carnet de Discapacitat).