A partir d’aquest dilluns, la Baixa Segarra que pertany a la regió sanitària de la Catalunya Central es troba en la fase 3 de la desescalada. Així doncs la Catalunya Central i Girona s’incorporen a les regions de l’Alt Pirineu i l’Aran, Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, que ja van passar de fase la setmana passada.

Per tant, a partir d’aquest dilluns es pot circular sense restriccions entre la Baixa Segarra i la Conca estricta, ja que totes dues es troben a la fase 3 del desconfinament quedant així tota la comarca unida amb mobilitat. Amb això una persona de Santa Coloma de Queralt, ara, pot anar fins a Montblanc.

No es podrà viatjar, en canvi, des d’aquestes regions en fase 3 a les regions de Barcelona i Lleida, que de moment es mantenen encara en la fase 2, ja que la mobilitat entre regions de diferent fase no està permesa.