Mentre que restaurants i comerços ja funcionen encara que sigui a mig gas a la Conca de Barberà, una altra branca fonamental del teixit econòmic de la comarca es prepara per a la plena tornada quan la desescalada avanci més. És el cas d’hotels, càmpings, cases rurals i apartaments turístics que necessiten sobretot que s’alcin més restriccions pel que fa a la mobilitat que possibilitin l’arribada de persones de tot Catalunya i de l’Estat. I és que, per ara, les sensacions no són del tot bones.

La demanda d’allotjament a l’interior del Camp de Tarragona fins ara ha estat ben poca o gairebé nul·la. Els establiments consultats per Tac12 i EFMR asseguren que ara mateix les reserves de cara a l’estiu són gairebé inexistents.

El sector està a l’expectativa de Barcelona, ja que representa el principal mercat. Creuen que, potser, més endavant, el ritme de reserves s’animarà amb la mobilitat permesa entre regions sanitàries.