Aquest dilluns 15 de juny es complirà un any exacte des del ple de constitució del nou Ajuntament que va situar SOM Espluga al capdavant del consistori i va servir per investir Josep Maria Vidal com a alcalde de l’Espluga de Francolí. Coincidint amb aquesta data, l’alcalde farà balanç aquest diumenge d’aquests primers 365 dies al govern. Serà en un programa especial de l’EFMR i l’Espluga Audiovisual presentat per Òscar Palau i Gerard Bosch i també amb la possibilitat de preguntes per part de l’audiència.

L’entrevista al batlle espluguí començarà a les 12 del migdia a través del 107.4 FM, EFMR.cat i al canal de TDT. Al llarg d’una hora i mitja, Josep Maria Vidal abordarà les qüestions més destacades del primer any de mandat, repassant tant els fets que han condicionat l’acció de govern com les polítiques que el nou govern ha desplegat i les que encara no s’han executat.

PARTICIPA-HI: Envia la teva pregunta o truca en directe

En especial, el programa també vol oferir la veu als espluguins i espluguines per tal que puguin formular les seves preguntes a l’alcalde. Podran fer-ho, prèviament, a través del Facebook de l’EFMR o el correu info@esplugafmradio.cat o bé en directe trucant al 977 87 00 76.