El proper 17 de juny a les 19h, Òmnium Cultural de la Conca de Barberà i també de l’Alt Camp commemoraran el 30è aniversari de la lluita contra el Pla de Residus de Catalunya en un acte en streaming amb la participació de Valentí Masalles (exalcalde de Blancafort) i Josep Maria Vallès (exalcalde de l’Espluga); així com M. Carme Crespi i Pep Baudés, testimonis de la lluita veïnal. L’acte serà clos per un membre de la Junta Nacional d’Òmnium Cultural.

La xerrada, organitzada conjuntament per les seus de la Conca de Barberà i l’Alt Camp, recordarà com després de l’anunci de la creació el Pla de Residus, les dues comarques es van unir per defensar el territori en una de les lluites veïnals més importants de Catalunya.

Aquest, es podrà seguir per les xarxes socials i el canal de Youtube d’Òmnium Conca de Barberà.