La Cova Museu de la Font Major de l’Espluga obrirà aquest dissabte al públic després de tancar portes el 13 de març passat a causa de la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19. L’espai turístic reprendrà la seva activitat amb un seguit de mesures de seguretat tant per als visitants com per al personal de turisme.

Els grups de les visites s’han reduït per entrada i la ruta d’aventura s’ha pogut adaptar amb restriccions. Durant les pròximes setmanes caldrà reservar l’entrada prèviament al web covadelespluga.info.

La Cova de la Font Major durant aquests mesos que ha estat tancada ha perdut milers de visitants, ja que aquestes setmanes molts escolars la visitaven. Per exemple el mes de maig de mitjana hi passaven 5.000 alumnes de diversos centres de tot Catalunya, el mes de maig del 2020 el comptador s’ha quedat a 0.