Amb la posada en marxa de la Fase 3 de desconfinament a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona s’ha recuperat l’activitat presencial al consultori de l’Espluga. Cal que la ciutadania contacti prèviament amb el consultori i que només s’hi vagi presencialment si és realment necessari i els ho ha indicat un professional sanitari.

Tot i això, el servei d’Atenció Continuada es continuarà concentrant al CAP Montblanc durant el cap de setmana i els dies festius, també caldrà posar-se en contacte prèviament. El servei ordinari del centre mèdic de l’Espluga continuarà amb el seu servei habitual d’abans de la pandèmia, de 8 h a 20 h, de dilluns a divendres, excepte festius.

Els consultoris de la comarca s’aniran posant en marxa de manera progressiva. Aquests van tancar portes el 21 de març quan l’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc va decidir adoptar mesures d’organització per poder assumir la demanda creixent d’atenció i el tractament adequat a la Covid-19.