La música en directe torna aquest dissabte 6 de juny a Santa Coloma de Queralt. En una edició petita del festival MAIG, anomenada Micro MAIG, que portarà a la Baixa Segarra, entre d’altres, a Mazoni per presentar el disc Desig Imbècil. El cartell musical, també amb tres formacions locals, serà la prèvia d’un festival posposat fins al 2, 3 i 4 d’octubre.

Les actuacions musicals d’aquest dissabte tindran com a escenari la plaça de la Pau i començaran a dos quarts de 8 del vespre, per bé que s’obriran portes mitja hora abans. El primer en posar-hi música serà, precisament, el cantautor empordanès Mazoni que en els darrers 15 anys ja ha publicat una desena de discs que l’han portat, entre d’altres, per festivals com el Primavera Sound, el Mercat de Música Viva de Vic o el Festival de Cap Roig.

El segon concert agruparà per primera vegada a tres artistes colomins, formant una banda efímera, reunida expressament per l’ocasió, la Casio Efímer Band. Carla Sendra, Pol Pastor i el DJ Te Jodes y Bailas oferiran un espectacle que combinarà la veu de la Carla, el piano del Pol i la taula de mescles del Jordi.

El festival MAIG 2020 se celebrarà, finalment, els dies 2, 3 i 4 d’octubre

Les entrades del Micro MAIG es poden aconseguir per un preu de 3 euros a www.festivalmaig.cat. Tot i ser un concert amb públic, el festival seguirà les mesures de prevenció de la Covid-19 i seguirà el protocol establert per aquest tipus d’actes. Amb el lema “Reactivem la cultura!”, l’organització del MAIG no desaprofita l’oportunitat per tornar a programar música en directe malgrat haver-se vist obligats a ajornar els concerts previstos per aquest darrer cap de setmana de maig.