El Departament de Territori i Sostenibilitat ha impulsat les redaccions de set projectes constructius que definiran actuacions per a millorar la seguretat viària en diverses carreteres del Camp de Tarragona que comportaran una inversió de més de 5,5 MEUR. Els treballs abastaran 60 quilòmetres de nou carreteres de la Conca de Barberà, el Priorat, el Tarragonès i el Baix Camp. 

Aquestes actuacions s’emmarquen principalment en un programa de pavimentació de cunetes, que permetrà donar un sobreample a diversos trams de carretera, amb l’objectiu d’afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció. Així mateix, els treballs, en funció dels casos, es complementen amb la millora del ferm i la renovació de les barreres de seguretat.

En concret, a la Conca de Babrerà se realitzarà la pavimentació de cunetes i adequació de les barreres de seguretat a la T-224, entre Santa Coloma de Queralt i Vallfogona de Riucorb amb un total de 14 quilòmetres. La redacció del projecte es licita per un import de 52.000 euros i un termini de cinc mesos i la inversió prevista per a l’obra és de 800.000 euros.

També es durà a terme la pavimentació de cunetes a la T-723 i TV-7005, entre Mont-roig del Camp, Prades i Vilanova de Prades.