Aquest dilluns han començat les obres del projecte de renovació de la canonada d’impulsió per al subministrament d’aigua potable a Passanant i Belltall que ve des del Fonoll i que està realitzant l’empresa Ongrub Medi Abient.

El consistori en declaracions a l’EFMR destaca que es tracta d’unes feines molt importants per al municipi perquè garantiran l’abastiment d’aigua potable durant els anys vinents. Aquest dilluns han començat i es preveu que les obrin durin unes divuit setmanes com a màxim. Tot i això, segons expliquen les 4 primeres setmanes seran les més complicades i es preveu que per tal de garantir l’aigua potable durant les setmanes que venen ho facin amb camions d’aigua.

Amb això l’Ajuntament de Passanant i Belltall demana a la població que siguin conscients del consum d’aigua potable. La primera mesura que han pres ha estat d’aturar el funcionament de la planta de tractament d’osmosis del municipi.