El Club Atlètic Montblanc s’ha vist obligat també a suspendre la pujada i caminada a Sant Joan, que hauria tingut lloc el 24 de juny, a causa del Covid-19. Aquesta any s’hauria celebrat la 28a edició de la pujada i la 21a caminada.

Tot i això, per aquest any, el Club atlètic Montblanc proposa organitzar una pujada diferent i solidària: La Pujada a l’ermita de Sant Joan 2020 virtual a favor de Càritas Montblanc. Serà una pujada on des de casa o en aquells espais i supòsits acceptats per les autoritats sanitàries, els participants poden fer l’activitat física que vulguin (córrer, caminar, bici, saltar,…..) durant tot el dia del 24 de juny. No hi ha distàncies mínimes. Qualsevol activitat, lloc, i durada és bona per la causa, ja que tots els diners recaptats amb les inscripcions es destinaran a Càritas Montblanc per fer front a la situació excepcional derivada de la pandèmia.

La pujada tindrà lloc des del 24 de juny de 2020 de les 00.00h a les 24:00h.

La inscripció que es pot fer a través de la web del club atlètic Montblanc www.atleticmontblanc.cat o de la web especial de la pujada www.pesj20xcaritas.cat en l’enllaç d’inscripcions i en la mateixa web es pot fer la donació que vulgui.

Les inscripcions es podran fer fins el 22 de juny a les 24.00h. El dia 23 de juny es publicarà el llistat definitiu de participants i de dorsals. També hi haurà la possibilitat del Dorsal 0 per tots els que desitgin fer una donació per la causa solidària sense realitzar cap activitat.

Un cop feta la inscripció, s’enviarà un dorsal a cada participant per tal de que l’imprimeixi i el pugui utilitzar el dia que faci l’activitat. El dorsal només serà acreditatiu de la participació, ja que no es farà cap classificació. En cas que no sigui possible la impressió, es pot fer servir la imaginació i dibuixar-lo en un paper.

També s’anima a tots els participants que vulguin a que amb el dorsal, i sobretot el dia de la Cursa, comparteixi fotografies a les xarxes socials etiquetant amb @pesj20xcaritats i el hashtag #pesj20xcaritas. També es poden enviar les fotos al correu del club atlètic Montblanc atleticmontblanc@gmail.com o al whatsapp 640924813.