Aquest dilluns 1 de juny han reobert els centres educatius de les regions sanitàries que es troben en fase 2. A la capital de la Conca de Barberà el retorn a les aules ha estat marcat per la baixa demanda i la llar d’infants fora de servei.

Segons ha publicat l’escola Les Muralles al seu web, el centre obrirà per atendre 25 alumnes de sisè, el darrer curs de primària. De la resta de cursos no es preveu acollir cap alumne. Recordem que anar al centre és voluntari i que el curs per la resta d’alumnes continua de manera telemàtica.

Aquesta setmana, els alumnes de sisè de primària aniran al centre de 10 a 12 només dilluns i dimarts, mentre que la segona i tercera setmana ho faran de 10 a 11 del matí, també els dilluns i els dimarts. Aquest dilluns hi aniran 13 dels 25 alumnes, i dimarts hi aniran els altres 12 alumnes. A partir del dilluns 8 de juny, a més, es faran tutories amb els grups dels diversos cursos per retornar material.

A l’Institut Marti l’Humà, d’altra banda, el centre farà atenció, sobretot, als alumnes que acaben cicle: els de quart d’ESO, els de segon de Batxillerat i els de segon de Cicle Formatius. Aquesta setmana poden demanar cita prèvia i les classes les faran a partir de la setmana vinent.

Pel que fa al Col·legi Mare de Déu de la Serra, segons el seu pla d’obertura, faran classe presencial per a 29 alumnes, 16 de sisè de primària i 13 de quart d’ESO.

La llar d’infants municipal no obrirà
La llar d’infants Els Merlets, un servei municipal de l’Ajuntament de Montblanc, no obrirà aquest mes de juny. Després de consultar-ho amb les famílies, només una va sol·licitar anar a la llar a partir d’aquest 1 de juny i no era un cas de necessitat urgent.