La Conca estricta compleix 45 dies sense cap nou cas de coronavirus diagnosticat. L’últim cas nou de coronavirus a l’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc va ser el passat 17 d’abril. Les dades del Departament de Salut també mostren com en tota a la comarca fa dues setmanes que no entra cap nou positiu.

A la Conca de Barberà, el Departament de Salut informa que a la comarca s’han contagiat 87 casos des de l’inici de la pandèmia, 37 a l’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc i 50 a l’Àrea Bàsica de Salut de Santa Coloma de Queralt. Ens hem de remontar dues setmnes enrere perquè hi hagi un increment de casos. Els casos que han augmentat han estat els sospitosos ja que els CAP poden realitzar proves i fins al dia d’avui hi ha hagut 520 persones sospitoses.

El total de defuncions són, des de l’inici de la pandèmia i fins a aquest dilluns, 16 persones.