El 15 de maig el càmping Serra de Prades Resort, de Vilanova de Prades, va engegar per encarar la temporada d’estiu amb l’objectiu de revertir les pèrdues provocades per l’aturada dels darrers mesos. Han tornat a la feina de forma gradual, mantenint el restaurant encara tancat i aplicant noves mesures contra el coronavirus.

Els propietaris del càmping expliquen que, tot i els protocols contra la COVID-19, l’escenari no canvia tant per a ells perquè ja estaven acostumats a les distàncies àmplies i les activitats a l’aire lliure. No s’escapen però de fer controls de temperatura als nous clients, mantenir distàncies de seguretat, atenció a la finestreta o amb mampares de protecció i, en aquesta fase 2, també han reduït l’aforament al 30% als espais comuns.

Segons explica TAC12 la reobertura ha estat fluixa, però ara les reserves comencen a guanyar ritme i la desescalada els fa creure en una ocupació alta aquest estiu. Els propietaris de l’allotjament expliquen que han intentat mantenir totes les reserves que ja tenien fetes per aquest estiu, malgrat que també ofereixen més marge en les cancel·lacions perquè els clients puguin tenir una major seguretat.