Des de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí han decidit deixar de celebrar-lo a la plaça de l’església i traslladar les parades a la Plaça Montserrat Canals.

Fins la setmana passada, i amb motiu de les restriccions de l’estat d’alarma, només es permetia la venda de productes d’alimentació. Ara, amb el canvi d’ubicació es permetrà que puguin oferir els seus productes totes les parades, tant d’alimentació com la resta, amb mesures de seguretat.

A partir de dilluns dia 1 de juny, el mercat setmanal de dilluns i divendres recupera les parades habituals d’alimentació, roba, calçat i altres productes, però per tal de vetllar per la seguretat de la ciutadania i els treballadors del mercat. I seguint les indicacions establertes per les autoritats sanitàries i facilitar el distanciament social, es trasllada temporalment el mercat setmanal a la Plaça Montserrat Canals. Prioritzant el retorn a l’espai habitual, a la plaça de l’Església, quan rescindeixin les mesures de seguretat decretades davant la Covid19.