La Federació Catalana de Futbol ha dictaminat l’ascens de la Unió Esportiva Valls, segon classificat del grup 2 de Primera Catalana falta d’onze jornades que no s’han pogut disputar a causa del coronavirus.

Així doncs els jugadors espluguins Francesc Martínez i Edu Vives i també el sarralenc Joan Torné jugaran la temporada vinent a Tercera Divisió. En dos dels casos serà el primer cop que jugaran en aquesta categoria estatal, en canvi Edu Vives ja hi havia jugat amb l’Ascó, el Reus i el Sant Carles de la Ràpita. De fet, Vives va arribar a Segona Divisió B amb els de la capital del Baix Camp.

La Federació Catalana va enllestir definitivament aquest dimecres totes les competicions. En línia paral·lela amb el dictaminat per part de la Federació Espanyola a l’hora d’ocupar les vacants existents al grup 5 de Tercera, no hi hagut sorpreses inesperades i la Unió Esportiva Valls pujarà com a millor subcampió dels dos grups de Primera Catalana.

És un final d’èxit per als de l’Alt Camp que en la jornada 8 no coneixien la victòria. Des de llavors, el 27 d’octubre no va perdre cap partit més i van completar una espectacular remuntada.