El temporal del passat 22 d’octubre no només va tenir un gran impacte en els municipis de la llera del Francolí i de diferents rius i torrents. Un altre exemple va ser el de Savallà del Comtat que a causa de la pluja i el vent de la nit del 22 d’octubre es van desprendre carreus d’una part del campanar, que van caure damunt la teulada de l’església, que no va aguantar.

Tampoc ho va fer la volta del presbiteri que era a sota i que també va acabar cedint. La runa es va acumular a l’altar major i fins ara hi havia un gran forat al mig del temple. Aquestes últimes setmanes s’ha col·locat l’envestida per començar a treballar en l’arranjament del campanar.

El projecte d’arranjament té un pressupost de 62.136,51 euros tal com apareix al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT). Tot i l’enderrocament el municipi ja tenia una partida de reparació de l’església.

Imatge: Pep Morató