Abans de la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la COVID-19, es va iniciar una nova convocatòria del programa Treball als Barris, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

Amb aquests treballs s’estan millorant diversos carrers de la zona corresponent al Pla Especial de Reforma Interior, que es trobaven en més mal estat.

Així, es van començar les rehabilitacions dels carrers Alenyà i Elionor d’Urgell, que avui ja es troben completats. Aquesta setmana s’estan duent a terme les obres a la Pujada de la Serra on ja es treballa per substituir el paviment, força malmès.

L’Ajuntament de Montblanc té la previsió de rehabilitar més carrers d’aquest àmbit gràcies al programa Treball als Barris, per això, aquest mateix dijous s’ha programat una trobada amb els veïns del carrer Poblet i Teixidó per parlar sobre els treballs de millora previstos en aquesta via, des del Portal de Sant Jordi fins a la plaça Poblet i Teixidó, una zona molt transitada tant per veïns/es com per turistes i visitants.