El govern espanyol ha publicat aquest divendres al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) una ordre segons la qual s’eliminen les franges horàries en municipis de menys de 10.000 habitants que estiguin en fase 0 i 1.

Això s’imbolitza que a partir d’avui els montblanquins i montblanquines poden sortir a passejar o a fer esport en qualsevol hora del dia. El cas de Montblanc era l’únic municipi de la Conca de Barberà que tenia franges horàries per sortir al carrer.

L’activitat es podrà practicar en el terme municipal o a una distància màxima de cinc quilòmetres, incloent municipis del costat, però sempre que també siguin de menys de 10.000 habitants.

D’altra banda, en els passeigs de menors de 14 anys, ja pot sortir tota la unitat familiar junta, eliminant la restricció de màxim 1 adult i 3 menors de 14 anys.

Imatge: Pep Morató