3450km, la nova pel·lícula documental del tarragoní David Aymerich, s’estrenarà al Festival Internacional de Cinema en Català el proper mes de setembre. El documental està protagonitzat per l’aventurer montblanquí Adrià Gutierrez i compta amb el suport de l’Ajuntament de Montblanc.

La pel·lícula documental explica un llarg viatge per la Patagònia d’Adrià Gutiérrez Mercadé. Una travessa de 4 mesos, 40.000 metres de desnivell acumulats i 3450km d’autosuficiència a sobre de la bicicleta. La pel·lícula acull localitzacions que van des de la Patagònia argentina i xilena fins als Alps suïssos, passant per Mongòlia, Islàndia, Noruega i Tarragona.

ÀUDIO: El director, David Aymerich, parla sobre com va començar l’aventura i fins a on ha arribat

Imatge: Ayhe Productions

Ayhe Productions ha estat la productora que ha produït aquest documental esportiu i mediambiental en què el montblanquí és l’actor principal però també compta amb actors secundaris. El cambrilenc Dani Bernús, per la seva banda, firma la fotografia de la pel·lícula.