Els Gegants de Montblanc es podran gaudir ara tot l’any a casa, però a petita escala. La colla dels Gegants de Montblanc ha decidit editar una reproducció de la parella de gegants, però de goma, amb l’objectiu que els més petits puguin jugar-hi a casa sense perill de trencar-se.

Els petits gegants són una còpia exacte de la parella original, i s’espera que tinguin una molt bona acollida. La colla ja va editar fa uns anys una reproducció dels gegants, però era més per exposar que per jugar. Ho ha explicat a Ràdio Montblanc el president dels Gegants de Montblanc, Ismael Porta.

ÀUDIO: El president dels Gegants de Montblanc, Ismael Porta, explica la iniciativa

Els gegants de goma es podran adquirir durant dos caps de setmana, els dies 30 i 31 de maig i 6 i 7 de juny d’11 del matí a 1 del migdia al claustre de Sant Francesc. No és el primer element del seguici festiu que es pot adquirir en aquest format. L’any passat la Cucafera també va editar una reproducció de goma per als més petits de la vila.

1 COMENTARI

Comments are closed.