L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí estrenarà en la sessió plenària d’aquest dijous el nou servei de video streaming a través de la plataforma YouTube. Mentre no es puguin realitzar els Plens Municipals de manera presencial, l’Ajuntament de l’Espluga els oferirà per internet. El Ple Municipal també es podrà seguir en directe per l’Espluga FM Ràdio pel 107.4 FM, pel canal de TDT i per efmr.cat.

Amb aquesta nova iniciativa, l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí fa una passa més en el foment de la transparència, la decisió ve donada pel fet que els plens es fan de forma virtual a causa de la Covid-19. El nou servei permetrà que qualsevol persona pugui seguir en directe, amb imatge i so, el desenvolupament del Ple municipal a través del seu ordinador, tauleta o telèfon mòbil.

El Ple Municipal d’aquest dijous començarà a les 20h.