El concert de final de curs i de celebració dels 40 anys de l’Escola Municipal de Música de l’Espluga (EMME) queda ajornat sense data fixada per prevenció i seguretat davant la COVID19 i perquè els alumnes de l’escola no han pogut assajar degut al tancament de l’escola des del passat 13 de març. 

Aquest any, el concert de final de curs, havia de ser més especial donat que també s’havien de celebrar els 40 anys de la creació de l’escola amb un acte especial, és per això que la celebració també queda ajornada. De moment, no s’ha fixat una nova data concreta tenint en compte la situació d’incertesa en relació a la tornada dels alumnes als centres educatius.

Malgrat la situació, els alumnes de l’escola de música segueixen aprenent amb els seus professors de manera telemàtica i durant els dies de confinament ens han ensenyat els seus progressos musicals a través de les xarxes socials. 

Per altra banda, durant aquest mes, s’iniciaran les inscripcions pels alumnes que ja estan a l’escola i pels alumnes que vulguin iniciar-se amb la sensibilització musical, activitat subvencionada per l’Ajuntament de l’Espluga. La informació per l’activitat de sensibilització, es rebrà través de les escoles de la població.