La 25a edició de l’Acampada Jove que s’havia de celebrar a Montblanc s’ajorna al 15, 16 i 17 de juliol del 2021. Totes les entrades ja adquirides són valides per l’any que ve, sense necessita realitzar cap tràmit, a més a més, s’inclouran beneficis especials pels qui decideixin conservar-la.

En un comunicat, l’organització explica que volen celebrar les 25 edicions amb totes les garanties possibles, per això han decidit ajornar-lo pel 2021. A més a més, expliquen que prorroguen el festival perquè la cultura no es cancel·la. Des de l’organització es treballa per mantenir al màxim els artistes confirmats d’aquest any.

El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, en declaracions a l’EFMR, ha explicat la decisió de l’ajornament, també ha afegit que aquest temps que tenen de més per preparar l’edició d’enguany l’aprofitaran.

ÀUDIO: Pau Morales, director de l’Acampada Jove, explica la decisió

Aquest any l’Acampada s’havia de celebrar a Montblanc del 16 al 18 de juliol. El festival polític i musical de referència als Països Catalans portava més de 25.000 persones a la capital de la Conca de Barberà.