L’Espluga FM Ràdio ha emès aquest diumenge un programa especial en record i homenatge a l’exalcalde David Rovira que aquest dimarts va morir als 63 anys.

En el programa hi ha participat: Ramonet Amigó, Manel Morgades, Josep M. Mercadé, Miquel Moya, Ramon Amigó, Maria Rosa de la Morena, Toni Sánchez, Ferran Civit, Quim Piqué, Filo Farré, Pilar Garrell, Josep M. Vallès, Joan Amigó, Josep Poblet, Quim Nin, Maria Jesús Martín, Jordi Torre, Josep M. Vidal, Arnau Martínez i Albert Rovira.

Des de l’Espluga FM Ràdio i l’Espluga Audiovisual hi hem volgut aportar el nostre granet de sorra en forma d’homenatge pòstum per retornar-li una minúscula part de tot el que va aportar als espluguins. El programa especial que ha estat preparat entre el Pep Morató, el Gerard Bosch i l’Òscar Palau.

1 COMENTARI

  1. Gràcies David pel teu llegat . Gràcies a la FMR. per deixans aquest record. La noticia de la seva mort va sé dolorosa teni’l que despedir d’en peu a la plaça sense pode’l acompanyar em va produir una profunda tristesa

Comments are closed.