L’Associació de Defensa Forestal (ADF) de l’Espluga torna a disposar de dos vehicles propis i equipats, que s’han pogut comprar i adquirir gràcies a l’aportació dels 22.500 euros que va fer l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí que anaven destinats als pressupostos participatius i de 12.100€ del pressupost de l’ADF del 2019. Enguany, l’Ajuntament ha renovat el mateix import al pressupost destinat a l’ADF per tal que puguin acabar d’equipar-se amb els EPIs necessaris.

Els vehicles s’havien de presentar el 29 de març a la trobada d’agraïment amb totes les ADF de Catalunya però a causa de la Covid-19 no es va poder celebrar la trobada. Tot i això, els voluntaris de l’ADF de l’Espluga ja estan fent servir els vehicles que estan equipats amb diferents elements d’extinció d’incendis.

L’ADF de l’Espluga agraeix a l’ADF de Puig de l’Àliga per cedir-lo un dels dos vehicles, ja que només l’han hagut d’acabar d’equipar. Des de l’associació forestal també volen agrair a Remolcs Cuni que els hi han donat un remolc amb un equip d’incendi.

ÀUDIO: El president de l’ADF de l’Espluga, David Sáez, descriu els vehicles

IMATGES DELS VEHICLES (PEP MORATÓ)