L’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc ha rebut els primers test PCR per poder fer a les persones sospitoses de patir la COVID-19. Així ho va anunciar el regidor de salut pública, Santi Porta aquest dimecres al ple de l’Ajuntament i ho ha confirmat a Ràdio Montblanc el CAP de Montblanc.

En total han arribat 50 test i aquest dijous es faran les 5 primeres proves. En total, a l’ABS de Montblanc, hi ha 7 persones que tenen símptomes però que no s’han fet encara cap prova per confirmar si tenen o no la COVID-19.

Els test han començat a arribar aquestes setmanes als centres de salut del país per poder fer les proves al territori. A l’ABS de Montblanc des del 17 d’abril que no hi ha cap nou cas positiu de COVID-19, unes xifres que celebren des del CAP però demanen no abaixar la guàrdia. La setmana passada es van fer test a les residències de Montblanc i l’Espluga, un total de 415, i van sortir tots negatius.