L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha decretat tres dies de dol oficial per la mort de l’exalcalde David Rovira, que ahir dimarts va morir a casa seva. Rovira, de 63 anys, havia estat alcalde de la vila durant 16 anys, entre 2003 i 2019. El consistori ha lamentat els fets i ha signat una declaració oficial anunciant tres dies de dol per a aquest dimecres, dijous i divendres.

El funeral d’àmbit estrictament familiar, tindrà lloc demà dijous dia 14 a les 11 del matí a l’Església Parroquial. En acabar la situació de confinament s’anunciarà un acte públic en record del difunt.

Personalitats i grups de l’espectre polític i associatiu s’han sumat a les mostres de suport a família, als seus companys i a l’Ajuntament. Entre ells hi ha companys seus com Ferran Bel, Quim Nin, Eusebi Campdepadrós, Jordi Turull, entre d’altres. Els grups municipals a l’Ajuntament també han expressat el dolor per la pèrdua de Rovira.