L’ambient primaveral d’aquest dilluns a l’Espluga de Francolí ha fet que els bars hagin pogut tornar a aixecar les persianes en el primer dia de la fase 1 del desconfinament. Tot i que només podien obrir el 50% de les terrasses, desenes de persones han gaudit aquest dilluns del primer àpat fora de casa després de dos mesos amb retrobaments amb amics i familiars.

Tot i això alguns bars han optat per seguir tancats. Els que sí que han obert, ho han fet per a poc a poc anar restablint la normalitat. El que també s’ha vist ha estat l’ampliació de les terrasses, ja que davant l’obligatorietat d’obrir les terrasses dels bars a un 50% de la seva capacitat, l’ajuntament ha facilitat l’ampliació d’espai, sempre que sigui possible, per tal de poder disposar de més metres per ubicar taules i cadires.

3 COMENTARIS

Comments are closed.