Confirmar positius amb la COVID-19 i celebrar cada prova PCR que dona negatiu. Aquest s’ha convertit en el dia a dia de la biotecnòloga Anna Hernández. Des que va arribar la pandèmia a casa nostra va decidir incorporar-se a un dels equips de l’Hospital Sant Joan de Reus que treballa en la diagnosi del coronavirus.

L’espluguina ha parlat aquesta setmana a l’Informatiu de la Conca de Barberà per explicar el seu testimoni, unes mans que ara treballen en la lluita contra el virus del laboratori i a través de la ciència. Hernández es va doctorar en recerca biomèdica a la Universitat Rovira i Virgili i ara treballava com a investigadora a l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili de Tarragona.

Unes setmanes enrere quan se li va presentar l’oportunitat de treballar en un equip de l’Hospital Sant Joan de Reus per lluitar contra el coronavirus l’espluguina va decidir agafar una excedència.

Hernández dóna suport als diagnòstics per PCR de l’hospital, ja que recull les mostres que fan els sanitaris i les analitza al laboratori. En l’entrevista explica com està vivint la situació i ens valora, des de primera línia, quines són les seves previsions pel que fa a l’evolució de l’epidèmia i si anem o no per bon camí.

ENTREVISTA A ANNA HERNÁNDEZ