Les obres de restauració de la carretera TV-7001 a l’Espluga de Francolí, malmesa pels aiguats del 22 i 23 d’octubre, s’allargaran durant un mes, segons ha informat la Diputació de Tarragona.

Les obres que està duent a terme la Diputació de Tarragona es basen en la reconstrucció del voral de l’Avinguda Catalunya i també de l’entrada del pont de la Palanca amb totes les connexions de subministraments. La institució supramunicipal també ha explicat que en els pròxims dies hi podrien haver afectacions puntuals al trànsit per treballs relacionats amb subministraments de llum i gas.

Les obres es van haver d’aturar en el marc de les mesures sanitàries per frenar la propagació de la COVID-19. D’aquesta manera, es va evitar que les persones que hi treballessin poguessin contraure la malaltia, alhora que afavoria les mesures de confinament i d’aturada de la mobilitat derivades de l’estat d’alarma.

Imatge: Diputació de Tarragona