L’edició d’enguany del festival de música clàssica de la Brufaganya ha quedat definitivament suspesa davant l’evolució de la pandèmia COVID-19 i de les indicacions que s’estan donant per part de les autoritats.

La novena edició del festival havia de comptar amb el “Cor Vivaldi-Petits Cantors de Catalunya”, l’”Orquestra Terrassa 48″, “Andrea Motis Trio” i els quartets Teixidor i Altimira conjuntament, són els grups que conformaven la programació de les Nits Musicals de la Brufaganya d’aquest 2020. Havien d’actuar respectivament els dissabtes 13 de juny, 11 de juliol, 8 d’agost i 12 de setembre.

2020, un any de celebracions a la Brufaganya

L’Associació d’Amics de Sant Magí de la Brufaganya i el seu entorn i l’Associació Musical la Brufaganya mantenen íntegrament el seu objectiu de continuar fent del santuari de Sant Magí i de la Brufaganya en general, un lloc on les activitats culturals hi tinguin un paper important, a banda  de que les activitats previstes dintre del programa de “Sant Magí 2020”com són la recerca en el medi natural, en documents històrics, en la tradició, etc… són plenament vigents si bé hauran de tenir un ritme adaptat a les circumstàncies que es vagin produint en cada moment.