Algunes empreses de la Conca de Barberà han realitzat aquesta setmana testos d’anticossos de la Covid-19 als seus treballadors, ho han fet de manera voluntària en l’àmbit de protecció avançat davant de la Covid-19 i també a tots aquells que presentaven símptomes de coronavirus.

Segons ha pogut saber l’EFMR la principal empresa de la comarca, MAHLE, ha realitzat uns quants tests als seus treballadors per tal d’assegurar que no hagin passat el virus ho han fet amb l’ajuda de la mútua de l’empresa. També és el cas de l’empresa Sas, prefabricats de formigó que ha realitzat testos en alguns treballadors per saber si ha passat la malaltia i, d’aquesta manera, comprovar si és immune al virus.

Tot i això, els treballadors de moltes empreses del territori, sobretot del sector de l’automoció i de la construcció, estan tornant molt a poc a poc al seu lloc de treball. Aquells que tenen l’oportunitat de fer-ho, ho fan amb totes les mesures establertes per part de l’empresa com ara treballar amb mascareta i guants de protecció.