Un total de 13 localitats de la Conca de Barberà poden afirmar aquest dissabte 9 de maig que no tenen cap cas de persona infectada per Covid-19 segons dades del Departament de Salut.

Els pobles sense casos positius de la Conca de Barberà són: Vilanova de Prades, Vallclara, Vilaverd, Blancafort, Passanant i Belltall, Forès, Rocafort de Queralt, Conesa, Savallà del Comtat, Llorac, Vallfogona de Riucorb, Pontils i Senan.

Tercera setmana sense nous positius de Covid-19 a l’ABS Montblanc

L’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc no ha comptat amb cap nou cas de coronavirus la darrera setmana, segons informa la mateixa entitat. L’últim cas nou de coronavirus a la comarca va ser el passat 17 d’abril. Aquest dissabte també hem conegut que a les residències de l’Espluga i Montblanc no hi ha cap cas de coronavirus després de realitzar més de 400 testos PCR.

Pel que fa al conjunt de la comarca, el Departament de Salut informa que a la Conca de Barberà s’han contagiat 73 casos des de l’inici de la pandèmia, 33 a l’àrea bàsica de salut de Montblanc i 40 a l’àrea bàsica de salut de Santa Coloma de Queralt. Tot i aquest increment, l’alcalde de Santa Coloma de Queralt, assegura que només hi ha 5 casos de coronavirus actius.

Si comparem aquestes dades amb les de la setmana passada, la Conca de Barberà acumula 31 casos més, 30 dels quals a l’ABS de Santa Coloma de Queralt. També hi ha hagut 125 persones sospitoses més, amb un total de 360 persones sospitoses des de l’inici de la pandèmia.

La Conca de Barberà acumula 14 defuncions amb coronavirus des de l’inici del brot

El Departament de Salut ha informat que aquesta setmana han mort dues persones més amb coronavirus a la Conca de Barberà. El total de defuncions són, des de l’inici de la pandèmia i fins a aquest dissabte, 14 persones.