Les residències de l’Espluga de Francolí i Montblanc no tenen cap cas de coronavirus. Aquest dissabte han arribat els resultats de les proves que es van fer a residents i treballadors de la residència Llar Conca de Barberà de Montblanc, la Residència Montblanc i de la residència Jaume I de l’Espluga amb el resultat de 0 positius.

Fins al moment, el Departament de Salut ha fet 415 testos a les residències de l’Espluga i Montblanc. Segons ha informat l’ABS de Montblanc a l’EFMR les 415 proves que es van fer de dilluns a dimecres als diferents centres han donat negatives.

Residència Montblanc (Imatge: Pep Morató)

5 positius a la residència de Santa Coloma de Queralt

A data d’aquest dissabte, 9 de maig, segons ha informat l’Ajuntmanet, només queden 5 positius entre personal i residents de la Residència Nostra Senyora del Carme de Santa Coloma de Queralt. En aquest centre n’hi havia arribat haver una trentena.

1 COMENTARI

  1. Admiro la tasca periodística en tots els seus aspectes, però voldria que es fes públic que els/les treballadores, almenys de la residència Llar Conca de Barberà han sabut els resultats de proves mèdiques privades pels mitjans de comunicació abans que personalment. No culpo als mitjans ja que el seu deure i servei és informar, però es podria haver contrastat si els interessats ja tenien coneixement dels resultats. Algú (probablement desde sanitat i desde les pròpies residències) no fet les coses correctament al meu parer.Tinc constància també que als familiars dels residents, dissabte a la tarda, tampoc s’els havia informat encara. La pregunta és, si hi hagués hagut algun cas positiu, també s’hauria informat als mitjans abans que al interessat?

Comments are closed.