Inspecció de Treball ha donat la raó a l’empresa Mahle de Montblanc després que l’empresa presentes un ERTO de Força Major i el desestimessin.

Segons ha pogut saber l’EFMR, la resolució es dicta després que el fabricant alemany de peces d’automòbils reclames pels seus treballadors l’ERTO de Força Major per un silenci administratiu.

Segons apunten fonts sindicals a l’emissora, Treball va desestimar l’ERTO de Força Major dos dies després del termini acordat, això va fer que legalment l’empresa pogués reclamar els seus drets, ja que hi va haver un silenci administratiu. Com que l’administració va contestar més tard de la data acordada ara Inspecció de Treball ha hagut de donar la raó al fabricant alemany.

Pel que fa a la principal planta de MAHLE a la Conca de Barberà, la fàbrica BEHR de l’N-240 a Montblanc, de moment encara treballa a mig gas. Algunes línies estan obertes però amb això no arriben ni al 25% de treballadors que té l’empresa.