Barberà de la Conca ha celebrat aquest dissabte la festa de la Mare de Déu del Roser. Ho ha fet d’una forma ben diferent dels últims anys a causa del confinament.

Els actes han començat a dos quarts de dotze amb la processó pels carrers de Barberà de la Conca. Una processó ben autèntica, ja que s’ha traslladat la figura de la Mare de Déu del Roser amb un vehicle quan normalment la portaven algunes persones del poble. La Mare de Déu ha passat pels carrers perquè els veïns i les veïnes la poguessin veure. A més a més, també s’ha retransmès la processó pel Facebook de l’Ajuntament.

Tot seguit s’ha donat pas a la celebració de la missa solemne amb Mossèn Simó Gras que s’ha pogut seguir pels altaveus municipals i també pel YouTube. La Festa Major de Barberà acaba aquesta tarda amb el concert de Maria Jacobs en directe per les xarxes socials.

2 COMENTARIS

  1. una vergonya , la foto ja demostra la separació de 2 metres, visca el Clero si sapiguesiu en quines condicions de treball treballavent els treballdors a les residencies i els hospitals gestionats per la iglesia amb fundacions no farieu aquets actes que crec que es podien haver aparcat un parell de mesos.també ja demostra l´ajuntament que te, com a cambiat aquet poble

  2. Sr. Jordi Sole, per dir quelcom, la unica que s’ha mogut de casa, la Mare de Deu Sobre d’un cotxe, la Gent esperva a les portes de Casa esperant que passes. Per tant, avans d’obrir la boca o fer servir el teclat per atacar per questions ideologiques, informis be, i sobretot, pregunti al poble que tal.

Comments are closed.